Wat moet men allemaal weten over een stuk zeep!


1) English Countryside Shaving Soap

 

Boters en oliën met verzorgende eigenschappen voor de mannenhuid met de typische geur uit Engeland. Een mengeling van patchoeli, lavendel, wierook, bergamot en pijnboom.

 

.

2) Je neus doet mee. Sinds kort hebben wij ook zepen die heerlijk ruiken. Wij gebruiken 100% natuur echte etherische oliën.

 

3) Baardzeep zorgt ervoor dat je baard zacht, gezond en vooral schoon blijft!

Het verzorgende gedeelte van de baardzeep zorgt ervoor dat de huid onder de baard wordt verzorgd. Hierdoor droogt de huid onder de baard en de baard zelf niet uit. Na het wassen je baard verzorgen met baardolie of baard balsem. Baardolie en of baard balsem of de beroemde baard kam kunt u ook krijgen bij een van mijn baardverzorging verkooppunten.

 

4) Zeepnoten zijn kant-en-klare-zeepjes die aan bomen groeien in het Himalaya-gebied en dienen als wasmiddel, shampoo, allesreiniger, lichaamsverzorging etc. en zijn 100% plantaardig, volledig biologisch afbreekbaar, antibacterieel en schimmeldodend. In de schil van de Zeepnoot bevind zich de stof saponine. Saponine werkt als zeep wanneer het in aanraking komt met water en hierdoor zijn deze wonderlijke vruchten ontzettend veelzijdig en volledig inzetbaar in het huishouden en voor de lichaamsverzorging.

 

5) Sheabutter zeep. Sheabutter is een traditioneel voedingsrijk product. Het wordt al eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van brandwonden, vlekken, eczeem, rimpels, striae en andere kleine huidaandoeningen. Sheabutter is rijk aan vitamine A en E en zacht genoeg om het hele lichaam te hydrateren. Ook ideaal voor baby's en mensen met een gevoelige huid. Het is een zeer vocht inbrengende en beschermende boter met milde antibacteriële en anti - inflammatoire eigenschappen.

 

6) Huisdier zeep. Het gebruik van natuurlijke vaste zeep voor het wassen van de vacht van je hond of kat is veel gemakkelijker dan reguliere flesshampoo: maak de vacht nat en wrijf de zeep over de vacht totdat er een romig schuim ontstaat. Masseer de shampoo goed door de vacht en spoel goed af. Droog de vacht met een schone, droge handdoek. En borstel eventueel uw hond of kat zorgvuldig. Gebruik je een druppel etherische olie? Zeep dan eerst je handen in met de gewenste etherische olie. Tip: Een azijnspoeling (mengeling van water en natuur azijn) na het wassen met zeep verwijdert natuurlijke zeepresten en mineralen uit het haar. 

 

7) Scheerzeep. Een goede scheerbeurt is een rustmoment voor jezelf. Een tijd om te ontspannen of om eens goed na te denken. Deze zepen bevat glycerine die er voor zorgt dat de huid verzacht en verzorgd wordt. Daarnaast is er Witte kaolien klei in verwerkt voor comfortabel soepel scheren. Wat betreft de scheerborstel zou ik een goede, simpele borstel zoeken met dassenhaar – dat is de zachtste soort borstel die je kunt krijgen, en hij houdt water heel goed vast.